Peste 300 de locuri de muncă pentru sucevenii dornici să lucreze în Europa  

> Persoanele interesate de un loc de muncă în Germania, Olanda, Norvegia, Franţa,  Slovacia,  Irlanda şi Slovenia pot obţine îndrumare de la consilierul EURES al AJOFM Suceava

Angajatorii din Spaţiul Economic European oferă, prin intermediul reţelei EURES România, 320 locuri de muncă vacante. Potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava (AJOM), angajatorii din Germania oferă 136 locuri de muncă de ajutor electrician; ajutor la curăţenie; bucătar; bufetier; cameristă; chef de partie; chef de rang; commis de rang; conducător de tren mărfar; consultant IT; demi-chef de rang; dezvoltator software; electrician; fierar-betonist; îngrijitor de persoane vârstnice în azil; instalator de instalaţii sanitare, de încălzire şi gaz; junior chef/sous chef; lăcătuş; manager recepţie; manipulant de mărfuri; mecanic maşini de prelucrare a plasticului; menajeră; operator pe excavator; operator pe stivuitor; ospătar; parchetar; pictor-decorator; preparator de îngheţată; recepţioner; specialist în confecţionare de mobilă; specialist IT; sudor; tâmplar şi zidar. În Austria sunt disponibile 54 locuri de muncă pentru cei care doresc să lucreze ca electrician; faianţar; instalator sanitar şi de încălzire; lăcătuş mecanic în construcţii; operator CNC; reactJS frontend developer; stivuitorist; tâmplar în producţia de mobilier şi tâmplar de ferestre. Olanda este ofertantă a 45 locuri de muncă pentru culegători de fructe, în Norvegia fiind nevoie de 42 de lucrători ca electrician cu certificat DSB; mecanic auto; tâmplar/dulgher; tinichigiu auto; vopsitor auto. În Franţa, cei aflaţi în căutarea unei slujbe pot opta pentru 17 locuri libere ca mecanic auto; vopsitor auto şi tinichigiu auto iar în Slovacia sunt căutaţi 12 sticlari.  Irlanda are şapte locuri de muncă pentru ingineri în construcţii civile, Polonia fiind interesată de cinci locuri de muncă pentru operator de maşini de frezat; operator CNC/operator de freză CNC şi operator pe strung. În Slovenia sunt libere două locuri de programator. Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot prezenta la sediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă, consilierul EURES oferind  îndrumare în acest sens.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: