„Simfonii de Toamnă”, ediţia a VIII-a

O seară magică în Suceava

> Peste 8000 de spectatori au asistat la concertul celor 120 de artişti din Chişinău > Publicul a donat aproape 16.000 de euro, în doar 10 minute, bani cu care se va construi o casă pentru cinci copii din Dolhasca > Club Rotary Suceava – Bucovina: Datorită minunatului public, atmosfera din centrul Sucevei a fost demnă de orice capitală europeană

Cei 120 de artişti ai Filarmonicii Naţionale Serghei Lunchevici din Chişinău au creat o seară magică în Suceava.

Datorită minunatului public, în seara de luni, 9 septembrie a.c., atmosfera din centrul Sucevei a fost demnă de orice capitală europeană. „Peste 8000 de suceveni, cu inima cât un soare, au plecat fericiţi spre case şi au adormit cu zâmbetul pe buze. Aceasta este normalitatea pe care ne-o dorim la noi acasă, în Suceava şi doar împreună vom reuşi. Noi, membrii Clubului Rotary Suceava Bucovina, avem convingerea că oricât am face pentru comunitate, nu este suficient; întotdeauna Suceava merită mai mult decât putem noi face pentru ea!” au transmis organizatorii evenimentului.

Aflăm că generosul public sucevean a donat, din inimă, în mai puţin de 10 minute, echivalentul a aproape 16.000 euro pentru a construi o casă celor cinci copilaşi ai familiei Bahrin din Dolhasca.

„Am simţit anul acesta că publicul «Simfoniilor de Toamnă» a crescut odată cu Simfoniile şi că împreună cu Clubul Rotary Suceava – Bucovina poate face ceva cu adevărat măreţ. Cu puţin de la fiecare, aces VIS va deveni realitate! Şi de aceea am mers cu un mesaj din inima pentru public: să fim OAMENI-ÎNGER pentru aceşti cinci copii şi să îi ajutăm să NU abandoneze şcoala şi să trăiască în condiţii decente.

Mesajele primite de la suceveni, care continuă să curgă după eveniment, ne dau încredere că împreună vom realiza acest lucru. Logistica unui proiect de acest gen este complexă, este provocatoare. Însă energia care vine din partea publicului ne dă puterea să ducem totul la bun sfârşit” au transmis ieri Eugen Scriban, preşedinte 2019/2020 al Rotary Club Suceava – Bucovina şi Dan Cuşnir, manager de proiect „Simfonii de Toamnă”.

Organizatorii transmit şi pe această cale mulţumiri „din suflet” partenerilor, sponsorilor şi promotorilor „Simfoniilor de Toamnă”, precizând că datorită lor şi la ediţia a VIII-a accesul publicului a fost gratuit, în condiţiile în care „Simfoniile de Toamnă” reprezintă, probabil, singurul eveniment cultural major care foloseşte zero lei din bani publici.

„Membrii Clubului Rotary Suceava – Bucovina sunt onoraţi de faptul că, la Suceava, începutul toamnei este asociat cu «Simfoniile de Toamnă».

Mulţumim, Suceava, pentru susţinere! Voi ţineţi acest eveniment în viaţă!”

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: