Prof. univ. dr. Christoph Neumayer după vizita de la Spitalul Judeţean Suceava

„Mulţumesc preşedintelui Flutur pentru ospitalitatea şi sprijinul arătat pentru o viitoare colaborare medicală între Viena şi Suceava”

Prof. univ. dr. Christoph Neumayer, şeful Departamentului pentru chirurgie vasculară al Clinicii de chirurgie a Universităţii de medicină din Viena, a declarat, luni, după ce a vizitat Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava şi a discutat cu medici şi managerul spitalului, că atât profesionalismul medicilor cât şi dotările spitalului permit o conlucrare colegială în interesul unui act medical clinic la standarde înalte.

„Experienţa avută atunci când am vizitat Spitalul judeţean din Suceava este una binevenită”, a spus Neumayer.

El a arătat că discuţiile purtate cu conducerea medicală, cât şi cu managerul spitalului s-au dovedit a fi utile şi au pus bazele unei potenţiale colaborări în interesul pacienţilor.

„Dotările moderne ale spitalului, cât şi buna organizare a departamentelor vizitate, profesionalismul arătat de medicii pe care i-am întâlnit, chirurgi şi radiologi permit o conlucrare colegială în interesul efectuării actului medical clinic la un standard înalt şi pot sluji ştiinţa medicală în general”, a spus profesorul universitar austriac.

El a mulţumit public preşedintelui Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, pentru ospitalitatea şi sprijinul arătat pentru o viitoare colaborare medicală între Viena şi Suceava.

„Voi reveni oricând cu plăcere şi am încredere în prestaţia colegilor medici din Suceava”, a declarat prof. univ. dr. Christoph Neumayer. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: