Luna Diasporei debutează azi

> În acest an se lansează şi programul „Ai verde în Bucovina”

 Luna diasporei debutează luni cu proiectul Diaspora – Educaţie şi Formare, AmbasaDOR de Bucovina, realizat la USV în cooperare cu Consiliul Judeţean Suceava.

În cadrul Lunii Diasporei mai sunt incluse festivaluri, târgul meşterilor populari, o dezbatere privind problemele copiilor cu părinţi aflaţi la muncă în străinătate, programul de pelerinaj cu prilejul Adormirii Maicii Domnului, Festivalul de Artă Medievală, Bucovina Rock Castle.

În acest an se lansează şi programul „Ai verde în Bucovina”, ce include proiectul Sărbătorea Muntelui.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis un mesaj în care arată că cea de a IV-a ediţie a Lunii Diasporei se adresează sucevenilor care trăiesc în afara graniţelor ţării, dar şi compatrioţilor din comunităţile istorice româneşti cu care CJ Suceava colaborează în diferite proiecte. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: