Gheorghe Flutur, după o inspecţie pe şantierele de investiţii publice din Vatra Dornei împreună cu primarul Ilie Boncheş:

„Primăria Vatra Dornei a dovedit mult curaj şi a deschis mai multe şantiere pentru obiective de infrastructură”

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a aflat, vineri, alături de primarul Ilie Boncheş pe şantierele din municipiul Vatra Dornei.

„Primăria Vatra Dornei a dovedit mult curaj şi a reuşit să deschidă mai multe şantiere pentru executarea de ample lucrări la obiective de infrastructură din municipiul staţiune”, a spus Flutur.

El a explicat că prin două proiecte de peste 6 milioane de euro au fost începute lucrări de reabilitare şi modernizare de străzi şi a variantei de pe Valea Bistriţei.

„Vor fi lucrări de asfaltare pe mai bine de un sfert din străzile municipiului”, a explicat preşedintele Flutur.

El a menţionat că la Cazinoul din Vatra Dornei se execută lucrări de captare şi drenare şi este în derulare un proiect amplu, de cinci milioane de euro, aprobat chiar în timpul mandatului său de preşedinte al Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.

Totodată, Gheorghe Flutur a spus că la centrala termică s-a finalizat montarea primului cazan şi că urmează să fie instalat încă un cazan.

Mai mult, s-a trecut la reabilitarea reţelei termice, inclusiv în staţiune.

„Vom veni şi noi, Consiliul Judeţean Suceava, cu sprijin pentru ca până în luna septembrie peste 3000 apartamente racordate la sistemul centralizat să beneficieze de apă caldă”, a conchis Gheorghe Flutur.

Dornenii au nevoie şi de gaz metan, astfel că se solicită încă o dată Guvernului să finalizeze aducerea gazului metan la Vatra Dornei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: