Primarul Ion Lungu a depus la CNI proiectul pentru terenul de fotbal de dimensiuni UEFA

Primarul Sucevei, Ion Lungu, care a participat, miercuri, la Bucureşti, la o întâlnire cu premierul Viorica Dăncilă, a avut în cursul zilei întâlniri la mai multe instituţii centrale.

 El a declarat că a mai avut, miercuri, discuţii cu ministrul Apelor şi Pădurilor, Ion Deneş, privind situaţia decontării biomasei la centrala Bioenergy, problemă care trenează din anul 2016.

Totodată, el a spus că a avut discuţii şi la Institutul Naţional al Patrimoniului pe tema Curţii Domneşti, după ce această instituţie şi-a manifestat interesul de a include acest monument în programul naţional de restaurare.

Primarul a spus că a fost şi la Compania Naţională de Investiţii, unde a depus proiectul pentru terenul de fotbal de dimensiuni UEFA şi a discutat despre realizarea proiectului privind o sală polivalentă în Suceava.

Primarul Sucevei a anunţat săptămâna trecută că CNI a propus includerea Sucevei într-un program care prevede construirea unui stadion de dimensiuni omologate de UEFA, dar cu tribune cu doar 500 de locuri şi un teren de antrenament.

Ion Lungu a spus că această investiţie ar putea fi realizată pe suprafaţa de 12 hectare de teren primită de municipalitate de la Guvern la intrarea în municipiu în vederea realizării unui complex sportiv.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: