Eliberarea biletelor de tratament se efectuează începând cu data de 20 iunie 2019

Directorul Casei Judeţene de Pensii Suceava, Constantin Boliacu, a informat, miercuri, într-un comunicat de presă, că pentru seria a VIII-a din anul 2019, instituţiei i-au fost alocate 307 bilete de tratament.

El a spus că eliberarea biletelor de tratament pentru această serie se va face începând cu data de 20 iunie 2019, iar plecarea în staţiune va fi în intervalul 2-5 iulie 2019.

Boliacu a precizat că biletele de tratament alocate Casei Judeţene de Pensii Suceava sunt pentru staţiunile 1 Mai, Amara, Buziaş, Bălţăteşti, Căciulata, Herculane, Lacul Sărat, Mangalia, Nicolina, Ocna Sugatag, Olăneşti, Pucioasa, Sângeorz, Saturn, Sovata, Târgu Ocna, Techirghiol, Vatra Dornei, Slănic Moldova, Slănic Prahova, Eforie Nord, Călimăneşti, Felix, Covasna, Tuşnad şi Venus.

 Directorul executiv al CJP Suceava a anunţat că listele cu repartiţia beneficiarilor biletelor de tratament au fost afişate atât la sediul instituţiei, cât şi pe site-ul CJP Suceava.

El a menţionat că persoanele care sunt beneficiare ale unui bilet de tratament se pot prezenta la sediul CJP Suceava cu biletul de trimitere-formular în regim special de la medic, buletinul/ cartea de identitate şi cuponul de pensie aferent lunii mai 2019.

Boliacu a atras atenţia că la ridicarea biletelor de tratament este obligatoriu să se prezinte titularul biletului sau, în cazuri excepţionale, o altă persoană desemnată de către titular, pe baza unei procuri autentificate, din care să rezulte că mandatarul este împuternicit să ridice biletul de tratament balnear.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: