Gheorghe Flutur vrea ca Aeroportul Suceava să fie folosit de foarte mulţi oameni de afaceri şi de turişti

 > E important să ai pasageri care vin în excursie sau care vin pentru afaceri, este de părere şeful administraţiei judeţene

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a apreciat, miercuri, la Aeroportul Suceava, că perspectivele de dezvoltare ale aeroportului vor ţine şi de creşterea economiei în zonă şi a atractivităţii turistice, pentru că acum majoritatea pasagerilor sunt români plecaţi la muncă în străinătate.

El a arătat că aşa cum acum sucevenii pleacă cu chartere de vacanţă în zone turistice din Turcia, Egipt sau Tunisia, ar trebui ca şi Bucovina să devină o destinaţie a curselor charter de vacanţă.

Gheorghe Flutur a spus că îşi doreşte ca, în perspectivă, aeroportul să fie folosit şi de foarte mulţi oameni de afaceri şi de turişti.

El a explicat că dezvoltarea economică a zonei va face şi ca pasagerii să provină din zona de business.

„E important să ai pasageri care vin în excursie sau care au afaceri” a spus Flutur.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a arătat că autorităţile judeţene încearcă să încurajeze investiţiile în judeţ, urmând să se înregistreze Parcul Industrial Bucovina I, care se va înfiinţa în apropierea aeroportului şi care vizează atragerea de investitori.

Reamintim că Gheorghe Flutur a participat, miercuri, la lansarea cursei charter de vacanţă pe ruta Suceava – Tunisia (Monastir) a touroperatorului Amara Tour.

Directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuţa, a precizat că de la lansarea curselor charter de vacanţă, din 2016, de pe aeroportul sucevean au plecat spre destinaţii de vacanţă peste 40.000 de turişti. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

  1. Calancea says:

    Pe cînd o linie cu Bruxelles?

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: