Joi, la Suceava

Trupa Zdob şi Zdub va concerta la festivitatea de absolvire a promoţiei 2019 a USV

> Aceasta va fi precedată de un marş al absolvenţilor

Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava organizează joi, 13 iunie, „Marşul absolvenţilor”, o sărbătoare a tinereţii, a bucuriei, un eveniment aflat la cea de-a III-a ediţie, dedicat celor care încheie în acest an studiile de licenţă şi de masterat.

„La momentul festiv al absolvirii promoţiei 2019, am convingerea că universitatea suceveană şi-a îndeplinit în mare măsură rolul de a forma viitorii specialişti, atât din perspectiva dezvoltării lor personale, cât şi a adaptabilităţii mai facile la meseriile viitorului. Ne vom putea mândri cu această generaţie de absolvenţi ai USV!” a spus rectorul USV, prof. univ. dr. ing. Valentin Popa.

La fel ca în anii precedenţi, studenţii vor pleca de la universitate şi se vor deplasa către zona centrală a oraşului, pe esplanada Casei de Cultură, unde va avea loc şi o festivitate de absolvire, urmată de un concert al trupei „Zdob şi Zdub”.

La „Marşul absolvenţilor USV” sunt aşteptaţi să participe circa 1.500 de absolvenţi de la studiile de licenţă şi aproximativ 700 de absolvenţi de masterat. (ADELINA CRISTINA CIOBANU)

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI