Sâmbătă, la Suceava şi Gura Humorului

Călin Popescu Tăriceanu se va întâlni cu susţinătorii ALDE

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, va fi prezent, sâmbătă, în judeţul Suceava, pentru întâlniri cu susţinătorii.

Vicepreşedintele ALDE deputatul de Suceava Alexandru Băişanu, a anunţat, joi, că preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu va avea, sâmbătă, de la ora 9.30, o întâlnire cu membri şi simpatizanţi la Casa Culturii din Suceava. Ulterior, Tăriceanu va merge la Gura Humorului unde va avea alte acţiuni electorale. Băişanu a spus că liderul ALDE va transmite mesaje din oraşul lui Gheorghe Flutur.

Liderul ALDE Suceava a mai arătat că la întâlniri vor participa membri ai conducerii ALDE, dar şi candidatul din zona Moldovei pentru Parlamentul European Varujan Vosganian, fost ministru al Finanţelor.

Băişanu a spus că mulţi dintre europarlamentarii actuali trimişi la Bruxelles de alegătorii români nu au făcut decât să-şi denigreze ţara şi că în viitorul Parlament European este nevoie de oameni experimentaţi şi măcar cu un dram de patriotism. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: