Dărmăneşti

O femeie a fost găsită într-o stare precară de sănătate, având în cameră 17 câini

 O femeie de 63 de ani, din Dărmăneşti, despre care vecinii au crezut că a murit, pentru că nu a mai fost văzută de o săptămână, a fost găsită în locuinţă, într-o stare precară de sănătate, iar într-o cameră a locuinţei sale erau 17 câini.

Poliţiştii au mers să verifice care este starea femeii după ce vecinii au sesizat că femeia nu a mai ieşit din casă de o săptămână.

 În locuinţă a fost găsită femeia într-o stare vădit precară de sănătate, întinsă pe pat, iar în interiorul camerei se aflau 17 câini.

Femeia este cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice şi că trăieşte în condiţii mizere.

Ea a spus că nu a mai fost vizitată de nimeni în ultima vreme.

Femeia a fost preluată de o ambulanţă care a transportat-o la UPU Suceava, unde a fost internată cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral şi etilism acut.

Poliţiştii au solicitat Primăriei Dărmăneşti să preia câinii fără stăpân găsiţi în locuinţă. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: