Suceava

Imaginile în care trei tineri au fost surprinşi vandalizând coşuri de gunoi, făcute publice

> Sistemul de supraveghere îşi dovedeşte utilitatea şi actele de „bravură” sunt pedepsite într-un final, transmite viceprimarul Lucian Harşovschi

Tinerii care au vandalizat la sfârşitul lunii aprilie mai multe coşuri de gunoi în diferite zone din municipiul Suceava au fost surprinşi pe camerele de supraveghere ale Poliţiei Locale Suceava.

 Viceprimarul Lucian Harşovschi arată că cei trei adolescenţi „teribilişti” care au vandalizat mai multe coşuri de gunoi din municipiu, au tras de bancomatul din zona magazinului Bucovina şi au distrus numărul de înmatriculare al unui autoturism expus pentru prezentare au fost surprinşi de camerele de supraveghere.

El a menţionat că cei trei au fost identificaţi de poliţie şi are siguranţa că actul lor de vandalism va fi pedepsit.

Harşovschi a făcut publice imaginile cu cei trei tineri, pentru a atrage atenţia că sistemul de supraveghere îşi dovedeşte utilitatea şi că actele de „bravură” sunt pedepsite într-un final.

Potrivit viceprimarului, cele 146 camere ale poliţiei locale sunt vizionate live 24 de ore de poliţiştii de la Serviciul de Supraveghere Video.

Lucian Harşovschi a făcut un apel pentru ca locuitorii Sucevei să dovedească simţ civic: „Haideţi să ne iubim oraşul şi simţul civic să primeze!”.

Reamintim că trei tineri cu vârste de 15 şi 16 ani din Berchişeşti şi Dărgoieşti au fost interceptaţi în noaptea de 20 aprilie de un echipaj de poliţie, după ce au vandalizat mai multe coşuri de gunoi din diferite zone ale municipiului Suceava. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: