Nechifor anunţă că îi va asigura suportul său tânărului care l-a înfruntat „cu un cuvinţel” pe Liviu Dragnea la Dumbrăveni

Preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a Pro România, deputatul Cătălin Nechifor, a declarat, vineri, că va oferit, dacă i se va cere, suportul său şi al Pro România tânărului care l-a înfruntat „cu un cuvinţel” pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la mitingul electoral de joi după-amiază de la Dumbrăveni.

„Nu credeam că la un partid cum e PSD pusul pumnului în gură unei persoane e acceptabil, dar violenţa fizică a unui tânăr care a spus şi el un cuvinţel şi a dat foc întregii organizări nu cred că e de tolerat”, a spus Nechifor.

El a arătat că a văzut unele imagini cu acest incident şi că a rămas foarte mirat şi afectat.

„Am şi analizat subiectul. Un tânăr care vine dintr-o familie modestă, cu mama care lucrează într-o instituţie publică să ajungă să fie bruscat de un primar PSD care în urmă cu două săptămâni spusese de 50 de ori mai mult rău la adresa PSD decât acel tânăr nu este calificabil”, a spus Cătălin Nechifor.

El a arătat că dacă acel tânăr vrea să îl caute, el va putea să-i asigure întregul său suport politic, inclusiv în Comisia pentru drepturile omului.

„Ştiu că deja se încearcă diferite variante să-i fie intimidată familia, să-i fie ameninţată şi mama şi lucrul acesta nu poate fi acceptat într-o ţară democratică”, a spus Nechifor.

Deputatul Pro România a adăugat că a fost un gest pe care nu-l poate califica acum.

„A spus un singur cuvânt. De aici să vezi oameni angajaţi politic trântindu-l de gard, bruscându-l la miting la Dumbrăveni mi se pare incalificabil. Dacă el crede că are nevoie, eu şi Pro România vom încerca să-i oferim suportul necesar”, a declarat Cătălin Nechifor.

La mitingul de la Dumbrăveni, liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat când în discursul său a fost întrerupt de un tânăr care i-a spus că PSD nu a făcut nimic.

„Ce am făcut noi?”, a spus Liviu Dragnea, fiind completat de un tânăr „Nimic!”.

Preşedintele PSD a replicat: „Nimic eşti tu. Ţi-o spun direct. Ai răbdare să spun ce am făcut noi mincinosule!”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: