Unificarea corpurilor spitalului se va face indiferent de opinii, anunţă Vasile Rîmbu

Nu ne vom lăsa bătuţi în faţa niciunui proiect

Managerul Spitalului Judeţean Suceava, Vasile Rîmbu, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, că unificarea corpurilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava este utilă şi că acest proiect va fi realizat.

„Nu ne vom lăsa bătuţi în faţa niciunui proiect, inclusiv de sub- sau supratraversare, indiferent de opinii” a spus Rîmbu.

El a adăugat că preocuparea majoră este de a se stabili care sunt corpurile de clădire între care se va realiza această traversare.

„Vom identifica resursele pentru a realiza aşa ceva” a spus managerul SJU, care a arătat că mai sunt şi restanţieri în anumite finanţări, făcând referire la Primăria Suceava, care a transferat doar un milion de lei către SJU Suceava din cele 3 milioane de lei aprobate.

„Abia de la 3 milioane de lei în sus vorbim de contribuţie suplimentară” a spus Rîmbu.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat că proiectul subtraversării din zona SJU Suceava ar fi fost abandonat pentru că ar costa prea mult şi ar fi nevoie de schimbarea traseelor conductelor magistrale de utilităţi.

Preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, declara recent că se impune realizarea unei legături între corpurile Spitalului Judeţean Suceava, mai ales că în zona spitalului vechi se va finaliza în acest an centrul de radioterapie, iar tot acolo se va construi şi spitalul pentru copii, apreciind că întreaga zonă a SJU Suceava trebuie să fie unitară, în prezent fiind divizată de bulevardul principal al municipiului.

Un sucevean care lucrează în Marea Britanie a propus realizarea unei supratraversări pe structură metalică.

Reamintim că el a explicat că lucrează la un astfel de pasaj suprateran în Anglia şi consideră că este o soluţie foarte bună, pentru că se poate realiza repede, cu costuri mici, totodată comod pentru beneficiari. Ioan Jijie a spus că pasajul la care lucrează este între o parcare etajată şi intrarea în Aeroportul Luton, fiind construit pe structură metalică. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: