Flash

După ce l-au folosit pentru încălcarea mai multor legi prin aprobarea şi emiterea unor ordonanţe de urgenţă în favoarea lor, pesedeii îşi iau mâna protectoare de pe chelia ministrului justiţiei Tudorel Toader. Că, vezi Doamne, nu a dus până la capăt nebunia cu ordonanţele şi lui Livache Dragnea îi tremură funduleţul că s-ar putea să execute condamnarea pentru şmecheriile de la Direcţia pentru Protecţia Copiilor din Teleorman. O fi Toader un tip manevrabil, după cum s-a şi văzut, dar se pare că a demonstrat că nu-i şi prost. Adică de ce să-şi asume el nişte tâmpenii care să-i scoată din mocirlă pe alţii. În caz de… pe cine pica măgăreaţa? În fine, PSD i-a retras sprijinul politic marionetei căreia i s-a trezit neuronul şi l-a propus ca înlocuitor pe un foarte apropiat al lui Dragnea, parlamentar din 1992 până în prezent, Eugen Nicolicea. Ce-o hotărî Iohannis rămâne de văzut, mai ales că-i şi precampanie electorală. De bine oricum nu o să fie cât timp în politica ţării se îmbină prostia cu nesimţirea, cu incultura şi cu aroganţa. (COSMIN LEAHU)

Print Friendly, PDF & Email

Un comentariu

 1. Contrarevoluție_și_reforma says:

  Că care legi să fi încălcat,instigat, domnul Toader,ați putea să precizați? Dacă tot aveți mâncărimi frecvente în zona justiției din statul dvs. de drept,încercați să fiți mai riguros și,pe cât posibil,de bunăcredință! Cu limba română, în al cărui paznic vă erijați sporadic și cu succesuri evidente, ne-ați lămurit,fiți dvs. atât de amabil încât să indicați și argumentele,în speță, legile încălcate de Toader… Cu el este o problemă,totuși,asta putem admite: dacă omul știe carte (nu de pe telefonul mobil…) dacă este un specialist în drept constituțional,în drept,în general,specie rară cu care nu vă descurcați nici în glumă,are un defect care rezultă cu claritate din textul dvs. debil – are chelie și,cel mai probabil, din acest motiv – un singur neuron,după cum dai dumneata ca sigur…Din economia textului rezultă limpede că ceilalți neuroni,în exces,desigur se află la dumneata,la taica Joha,la taica Lazăr,la alți taici,inclusiv de la Suceava,cărora le-a rămas mică casca de ședințe foto deoarece le-a crescut monstruos capul,mai ales datorită corentului de pe șoselele de centură ale ciumei roșii!
  Halal să vă fie,ce noroc aveți,câtă vigilență,câtă cultură pe la voi,mai rar așa ceva,bobocule!
  Încât nu-mi pot oferi decât o singură explicație – numa’ că acolo,la dvs., se află elitiștii neamului,alde Balan,Flutur,Dragușanul.ro,imitații de naziști,cuziști,legionari,vite de pripas de prin Botoșani scăpate la verdeața de la Bukowina,esența de intelectuali dintre care cel mai intelectual și mai intelectual dintre toți este,desigur,domnul Balan cu plutonul său de plutași din delta fluviului Bașău!
  Elitiști, și,ici-colo,câte un etilist care însă se tratează…
  P.S.
  In aceeași undă,ați putea să precizați și următoarele: azi.18.04.2019,la ora 17:30 fix,domnul Tudorel Toader a ieșit pe scările ministerului și a anunțat în termeni decenți și pertinenți că își prezintă demisia la cabinetul doamnei prim-ministru. La încheierea micului său speech,perfect civilizat,perfect instituțional,un bou aflat pe-aproape l-a înjurat de grijanie,într-o declinare specifică speciei sale,cu trimiteri la mama domnului Toader! Este bine să ne spuneți (deși nu ar fi chiar relevant,răspunsul este cunoscut,totuși…)dacă dvs. sunteți din aceeași tagmă,din aceeași confrerie emoțională cu înjurătorul,că ceva semne ar fi,ezact în acest sens.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Publicitate

 

Sumarul ediţiei: