Gheorghe Flutur:

Guvernul acesta a fost cam zgârcit cu Suceava şi trebuie să facem, din împrumuturi, investiţii cu impact major

…Eu, la noul terminal al Aeroportului şi la cel mai prost drum din judeţ, Frasin – Broşteni, iar primarul Lungu, pentru noul pod peste Suceava

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a declarat, luni, la inaugurarea lucrărilor noului pod peste râul Suceava, că speră ca soarele să vină şi peste Suceava, în condiţiile în care Guvernul a fost zgârcit cu acest judeţ, care este nevoit să recurgă la împrumuturi pentru investiţii cu impact major.

„Şi dumneavoastră şi eu suntem în perioada investiţiilor din împrumuturi, din credite” i-a spus Gheorghe Flutur primarului Ion Lungu.

El a arătat că speră să vină soarele şi în judeţul Suceava, şi în oraşul Suceava.

„Şi dumneavoastră aţi cerut Guvernului, şi eu am cerut şi din păcate destul de zgârcit a fost acest guvern în ultimii 7 ani, pentru că m-am văzut nevoit să fac un împrumut să fac al doilea terminal la Aeroportul «Ştefan cel Mare», să fac un împrumut să modernizez drumul cel mai prost din judeţ, drumul Frasin – Stulpicani – Broşteni. Acelaşi lucru îl face şi primarul Ion Lungu. Facem drumuri pentru că trebuie să deblocăm oraşul” a spus Flutur.

El a spus că va fi alături de acest proiect al primarului Ion Lungu şi că speră la vremuri mai bune.

Totodată, preşedintele Consiliului Judeţean a arătat că ţine foarte mult la proiectul de amenajare a zonei de agrement pe malul râului Suceava.

„Am cerut de mai multe ori Apelor Române şi sper că vom găsi până la urmă acolo oameni care să înţeleagă să facem două lucruri concomitent: consolidarea malurilor şi praguri de fund, ca să creăm o zonă de linişte a apei râului Suceava în zona de agrement care este foarte frumoasă” a spus Gheorghe Flutur.

Primarul Ion Lungu a arătat că a discutat cu reprezentanţi ai Apelor Române care l-au anunţat că se vor face investiţii în amonte pe râul Suceava în zona Brodina, pentru a se evita viituri pe râu, astfel încât investiţiile din zona de agrement să nu fie inundabile. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: