Preşedintele CJ, către sutele de elevi olimpici suceveni:

Cu amar în suflet spun că puţine modele sunt acum în societatea românească

 > Sper că dumneavoastră veţi deveni modele de urmat şi veţi contribui la modernizarea adevărată a ţării, a adăugat Gheorghe Flutur

 Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a transmis joi, cu prilejul premierii a aproape 300 de elevi olimpici suceveni că îi felicită pentru rezultatele obţinute şi că speră că ei vor contribui la modernizarea adevărată a ţării.

„Vreau să vă felicit. Sper şi îmi exprim nădejdea că veţi fi cei care veţi contribui la modernizarea adevărată a ţării” a spus Flutur.

El le-a transmis că Uniunea Europeană, în programul financiar viitor, 2021 – 2027, are cinci direcţii de dezvoltare, iar primul este dezvoltarea inteligentă.

„Dumneavoastră asta faceţi. Ne-aţi arătat şi ne arătaţi că puteţi să fiţi oameni de bază în dezvoltarea inteligentă. Asta înseamnă să fii câştigător într-o competiţie, iar România este în competiţie cu alte ţări din UE şi din întreaga lume” a spus preşedintele CJ, arătând că trebuie să se răspundă acestor provocări.

El consideră că acesta este unul dintre motivele pentru care societatea are nevoie de astfel de tineri olimpici şi că este nevoie şi de modele de urmat: „‘i dumneavoastră aveţi nevoie de modele. Ştiu, şi o spun cu amar în suflet: puţine modele arată societatea românească astăzi. Eu m-aş referi la lipsa de modele politice, să ai la ce te raporta ca să înveţi ceva, dar sper că dumneavoastră veţi deveni modele de urmat”.

El a explicat că din acest motiv, Consiliul Judeţean Suceava încearcă să stimuleze astfel performanţele din competiţiile şcolare.

Reamintim că aproape 300 de elevi olimpici suceveni şi cadre didactice au primit, joi, diplome şi sume de bani în cadrul unei festivităţi organizate de administraţia judeţeană, care a alocat pentru aceste premii 110.000 de lei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: