David contra Goliat

> Adi Pirgaru

Recunosc şi eu, şi sunt convins că şi alţi microbişti au mai „ciupit-o” din când în când pe Simona Halep atunci când ni s-a părut că nu joacă aşa cum am vrea noi pe micile ecrane. La acest turneu de Grand Slam însă, deşi a pierdut, voi şterge tot ce am gândit rău despre „mititica” noastră.

În duelurile cu surorile Williams, Halep a jucat extraordinar şi doar ghinionul a făcut ca să nu le învingă pe amândouă. O mică nesincronizare a Serenei în ghemul şapte, când a avut trei mingi de break, ar fi schimbat ordinea de zi în favoarea româncei.

În orice caz, cum spunea un hâtru, şi la tenis ar trebui ca meciurile să se joace pe categorii, ca la box sau lupte. Este incredibil cum a putut „motoraşul” nostru să se lupte cu forţa în stare brută a Serenei Williams. Doar serviciul bărbătesc a scos-o pe americancă în lupta cu Halep.

Cum tenisul este un joc sportiv, şi  la jocuri este obligatoriu ca cineva să piardă, nu trebuie să ne supărăm. Aşa cum Borg l-a avut pe McEnroe, Ilie Năstase pe Stan Smith, sau Sampras pe Lendl, aşa şi Serena Williams o are pe Simona Halep. Oricum, credem că, poate, la 40 de ani  Serena nu va mai avea forţa incredibilă şi agilitatea de acum şi atunci se va reveni la tenisul alb şi elegant.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI