Vernisaj la Galeria Bibliotecii Bucovinei

„Îngeri pentru înger”

Vineri, 18 ianuarie, la ora 17, la Galeria Bibliotecii Bucovinei, corp A, etaj 1, va fi vernisată expoziţia „Îngeri pentru înger” a artistei Diana Dimitriu. Este, aşa cum scrie şi pe afişul de prezentare, o „expoziţie caritabilă de grafică digitală în sistem dual view” , toate cele 15 lucrări de pe simeze fiind de vânzare, banii obţinuţi mergând în contul Larisei, fetiţa Irinei Cristina Airinei, jandarmeriţa ucisă anul trecut, în luna noiembrie, pe o trecere de pietoni din Suceava.

 Fiica acesteia, rănită în accident, a suferit traumatisme multiple, cele mai grave fiind la cap. Ea este îngrijită într-un centru medical din Bucureşti, face progrese lente, dar are nevoie de mulţi bani pentru a fi transportată la o clinică de specialitate din străinătate şi pentru a face şedinţe – costisitoare – de kinetoterapie.

Sunteţi aşteptaţi să admiraţi creaţiile unei tinere artiste talentate, care vor fi prezentate de criticul de artă Delia Ioana Leizeriuc de la Direcţia Judeţeană pentru Cultură Suceava, şi să daţi o speranţă la o viaţă normală micuţei Larisa.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: