Spitalul Judeţean are un nou director medical: medicul ortoped Mircea Alexandru Macovei

> El va fi şi purtător de cuvânt al unităţii

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, ec. Vasile Rîmbu, a declarat că numirea noului director medical al unităţii, respectiv a medicului Mircea Alexandru Macovei, a avut loc ieri, în cadrul şedinţei Consiliului Medical al spitalului.

El a explicat că funcţia de director medical al unităţii spitaliceşti a fost deţinută de medicul primar oncolog Doina Elena Ganea, doctor în ştiinţe medicale. Decizia de numire a unui nou director medical interimar este determinată de expirarea perioadei de interimat în această funcţie a medicului Doina Elena.

Managerul a explicat că, avându-se în vedere rezultatele foarte bune obţinute şi experienţa sa din perioada în care a deţinut funcţia de director medical, medicul primar Doina Elena Ganea va rămâne alături de echipa de conducere.

Rîmbu a mai spus că noul director medical, Mircea Alexandru Macovei, va îndeplini şi atribuţiile funcţiei de purtător de cuvânt al unităţii spitaliceşti.

Mircea Alexandru Macovei este medic primar în specialitatea ortopedie-traumatologie în cadrul Secţiei de Ortopedie şi Traumatologie a SJU Suceava, având competenţe în chirurgia artroscopică a genunchiului. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: