Câştigător în numeroase competiţii de gen, suceveanul Vasile Iosub deplânge faptul că nu se mai organizează Raliul Bucovinei

…Era una din etapele cele mai importante şi mai spectaculoase din campionat

Suceveanul Vasile Iosub, unul dintre cei care a obţinut numeroase victorii în raliurile organizate în ţară în perioada 1981-1990, a rememorat pe pagina sa de socializare activitatea automobilistică din acea perioadă, deplângând faptul că nu se mai organizează Raliul Bucovinei.

Iosub precizează că face acest gest ca un omagiu pentru cei care au îndrăgit automobilismul, au practicat şi iubit acest sport şi care nu se mai află acum între noi.

El menţionează că în România sportul automobilistic a fost împărţit în două divizii, deoarece erau foarte mulţi participanţi înscrişi la o etapă de campionat, precizând că el avea în 1984 numărul de licenţă 328.

Totodată, arată că în mare parte traseele erau aceleaşi la ambele divizii, dar că erau diferenţe mari între echipele de uzină şi ceilalţi participanţi în ceea ce priveşte maşinile.

„Noi, cei mai mici împătimiţi ai sportului cu motor, făceam tot posibilul să participăm şi noi, în cele mai multe cazuri cu maşinile personale, cât şi cu un ajutor din partea ACR-ului” a arătat Iosub.

Potrivit lui, una dintre etapele cele mai importante şi mai spectaculoase din campionat era Raliul Bucovinei, care, din păcate, astăzi nu se mai organizează.

Vasile Iosub adaugă că a încercat, cu câţiva ani în urmă, să organizeze din nou Raliul Bucovinei, dar că nu a găsit, la vremea respectivă, sprijinul necesar. (N.B.; Foto: Facebook Vasile Iosub)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: