Sucevenii pot trimite propuneri pentru proiectele de 100.000 de euro

Primarul Ion Lungu a anunţat, miercuri, că platforma electronică pentru depunerea de propuneri de proiecte de 100.000 de euro în cadrul exerciţiului de buget participativ este funcţională.

El a arătat că această platformă este postată pe site-ul Primăriei Suceava, Primariasv.ro, la secţiunea „Implicat”, iar sucevenii care doresc să îşi înregistreze propuneri de proiecte o pot face urmând indicaţiile oferite pe site.

Un sucevean poate propune doar un singur proiect pentru fiecare secţiune în parte, a menţionat primarul.

Ion Lungu a arătat că propunerile de proiecte se pot înscrie până la 21 decembrie, urmând ca până la 6 ianuarie să fie analizate de o comisie în privinţa eligibilităţii, iar apoi va începe votarea proiectelor rămase în competiţie până în 13 ianuarie 2019. Selecţia finală va fi în 14 ianuarie 2019.

Propunerile de proiect vor fi înscrise în cele zece subsecţiuni.

Bugetul total al acestui exerciţiu de buget participativ este de un milion de euro, câte 100.000 de euro pentru fiecare secţiune.

Primarul Ion Lungu a făcut precizarea că propunerile vor putea fi aduse şi în scris la Primăria Suceava, urmând să fie înscrise pe platforma electronică de personalul instituţiei. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: