Fotbal judeţean

Un parteneriat semnat de AJF Suceava

Într-un moment în care nu doar fotbalul, ci întreg sportul românesc suferă din cauza neajunsurilor financiare, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Suceava încearcă şi reuşeşte să îşi asocieze numele cu parteneri puternici din mediul privat, care s-au oferit să susţină activitatea fotbalistică judeţeană pe diferite paliere.

Astfel, după Inter Conti, Railex, Romfour sau Florconstruct, care au devenit sponsori principali ai Ligii a IV-a, ai Cupei României, ai Ligii a V-a şi ai Campionatului de juniori Under 15, preşedintele AJF Suceava, Ciprian Anton, a izbutit să semneze un nou parteneriat cu o firmă importantă suceveană pe segmentul juvenil. În urma acestui protocol, competiţia rezervată juniorilor D va purta pe viitor titulatura de Campionatul Under 13 – Ramiro.

„Doresc pe această cale să-i mulţumesc domnului Dumitru Prichici, administratorul firmei Nicolmit, pentru că a revenit alături de fotbal, după ce, în trecut, a fost implicat financiar şi emoţional la grupările Sporting Suceava şi Viitorul Arbore. Datorită acestui lucru, echipa care va câştiga ediţia 2018-2019 a campionatului judeţean al juniorilor Under 13 va beneficia, pe lângă medalii, cupe şi diplome, şi de un rând de echipament sportiv complet, mingi şi alte materiale sportive”, a declarat Ciprian Anton.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: