Trupa Bosquito şi Guess Who vor cânta la Balul Bobocilor de la USV

> Tema din acest an a evenimentului este „Centenarul Marii Uniri”

Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava (ASUS), în colaborare cu Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava şi Casa de Cultură a Studenţilor, organizează marţi, 27 noiembrie a.c., începând cu ora 18, la Casa de Cultură a Sindicatelor, Balul Bobocilor 2018, ce are ca temă „Centenarul Marii Uniri”.

„Tema aleasă este una plină de semnificaţie, ce şi-a pus amprenta pe întreaga ţară în acest an, iar noi, studenţii USV, vrem să o sărbătorim prin cel mai important proiect al nostru, Balul Bobocilor. Pe scenă vor debuta 11 perechi de boboci, ce se vor lupta cot la cot cu cele mai bune arme ale lor, talentul, carisma şi atitudinea, pentru a dobândi titlurile de Miss şi Mister Boboc USV 2018. În acest an, pe scenă vor urca invitaţi de seamă, spectacolul începând cu trupa Bosquito, iar la final un superconcert marca Guess Who” a precizat Lăcrămioara Flutur, vicepreşedinte PR şi IT ASUS.

Petrecerea va continua, cu after party-ul, organizat la un restaurant din Suceava.

Biletele se pot achiziţiona de la sediul ASUS (căminul 2, camera 017) sau de la sediul Casei de Cultură a Studenţilor, la preţul de 20 de lei. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: