Înotătorii suceveni s-au remarcat la ultimul concurs de verificare înaintea Campionatelor Naţionale

Ultima verificare înainte de Campionatele Naţionale pentru tinerii înotători suceveni s-a desfăşurat la Bacău. „Cupa Bacăului” la nataţie este o competiţie care a reunit peste 450 sportivi, cu vârste de 7-14 ani, din România şi Republica Moldova.

Chiar dacă sportivii cu vârste de 12, 13 şi 14 ani s-au luptat pentru aceleaşi medalii, toţi concurând la categoria open, sucevenii s-au întors acasă cu 12 medalii, 6 de aur, 3 de aur şi 3 de bronz.

Maria Verciuc, 13 ani, a câştigat probele de 100 şi 200 metri liber şi 200 metri mixt, Ioana Ursu, 12 ani, a fost cea mai bună în proba de 100 metri spate, Călin Moscaliuc, 14 ani, a fost primul la 100 metri liber, iar Daria Lucan, 13 ani, a cucerit aurul la 100 metri bras.

În proba de 100 metri bras, alături de Daria, au urcat pe podiumul de premiere şi Delia Ostafi, pe locul 2, şi Ingrid Sofronea, pe locul 3, ambele de 12 ani. Pe locurile 4 şi 5 s-au situat alte două sportive sucevene de 12 ani: Oana Sauciuc şi Petriana Popovici.

Ioana Ursu a mai obţinut două medalii, argint în proba de 100 metri liber şi bronz la 100 metri fluture, Călin Moscaliuc a cucerit argintul la 200 metri liber, iar Ionuţ Socoliuc a luat medalia de bronz la 100 liber şi Delia Ostafi locul 3 la 200 liber.

În clasamentul celor mai buni sportive, Maria Verciuc a obţinut locul 1, iar Ioana Ursu locul 2 la categoria open. Călin Moscaliuc s-a clasat pe locul 2 la aceeaşi categorie.

„A fost o repetiţie reuşită în perspectiva Campionatelor Naţionale. Mulţumim tuturor celor care ne sprijină zilnic în procesul de pregătire, conducerea Şcolii Gimnaziale Nr. 3 Suceava, conducerea LPS Suceava, directorul sportiv al CSU Suceava, Sorin Raţă, domnul Cătălin Bunduc şi Victoria 21 Gym, doamnei psiholog Irina Bodnariu şi părinţilor acestor copii deosebiţi”, a declarat profesorul Cezar Moscaliuc.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: