Box

Medalie de aur pentru Fabian Sebastian Ceotir şi bronz pentru Andrei Bratu, ambii de la CSM Suceava

Peste 210 pugilişti au fost prezenţi pe tabloul de concurs la Campionatul Naţional de box pentru cadeţi, disputat pe parcursul săptămânii trecute, la Satu Mare. Printre sportivii care s-au remarcat în mod deosebit la această competiţie se află şi suceveanul Fabian Sebastian Ceotir. Pugilistul în vârstă de 14 ani, legitimat la CSM Suceava, a reuşit un turneu de excepţie, izbutind să se încoroneze campion naţional la categoria 72 de kilograme.

„Fabian merită toate felicitările, mai ales că această performanţă are în spate sute de ore de muncă. Cred că victoria din primul tur, asupra fostului campion naţional, a contat foarte mult pentru moralul lui, prinzând o mai mare încredere în forţele proprii. După alte două succese concludente, Fabian a câştigat meciul decisiv pentru titlu în stil de mare campion, încheind socotelile cu adversarul său de la Rapid Bucureşti în runda a doua, cu un croşeu de dreapta devastator”, a declarat antrenorul Andu Vornicu.

Performanţa lui Fabian Sebastian Ceotir nu a fost însă una singulară, colegul său de club, Andrei Bratu, izbutind să cucerească medalia de bronz a categoriei 65 de kilograme.

„Sunt mulţumit de ambii băieţi, care au lăsat o impresie frumoasă. Fabian Ceotir, spre exemplu, a fost remarcat de antrenorii federali din România prezenţi la Naţionale, urmând să fie chemat la proxima acţiune a lotului naţional de cadeţi. Sunt satisfăcut de aceste rezultate, mai ales că performanţele sunt în creştere. Nu trebuie uitat faptul că până anul trecut, când Dumitru Vicol a câştigat aurul la seniori, boxul sucevean nu mai cucerise un titlu naţional din 1971. Or, numai în 2018, ne putem lăuda deja cu patru campioni naţionali. În încheiere, aş dori să mulţumesc pentru sprijin Primăriei şi Consiliului Local, CSM Suceava şi oamenilor de afaceri Sergiu Rotari, Cristi Popescu, Ionuţ Rotaru şi Vasile Florea”, a precizat Andu Vornicu.

Următorul concurs important la care vor lua parte pugiliştii suceveni îl reprezintă Campionatul Naţional de seniori, care se va desfăşura la Iaşi, între 23 şi 28 noiembrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: