Familia naturalistului Steve Irwin va lansa o nouă emisiune de televiziune

Familia regretatului naturalist şi prezentator TV australian Steve Irwin, supranumit „Vânătorul de crocodili”, va lansa o emisiune de televiziune ce va fi dedicată activităţilor de conservare a naturii şi de protejare a animalelor sălbatice, informează Reuters. Noua emisiune, intitulată „Crikey! It’s the Irwins”, îi va prezenta pe Terri – văduva lui Steve Irwin – şi pe cei doi copii ai cuplului, Bindi şi Robert, în timp ce au grijă de animalele care trăiesc la Australia Zoo din Queensland, dar şi în timp ce se aventurează într-o serie de expediţii în natură.

Steve Irwin, ale cărui documentare despre animale au fost extrem de populare în lumea întreagă, a murit în 2006, la vârsta de 44 de ani, după ce a fost înţepat în inimă de acul unei pisici de mare în timpul unei filmări ce avea loc în zona Marii Bariere de Corali din nordul Australiei. „Vom păşi pe urmele tatălui meu şi tot ceea ce noi facem astăzi la Australia Zoo şi la asociaţia Worldlife Warriors este exact ceea ce el a iniţiat”, a declarat Bindi Irwin, vorbind pentru Reuters despre activitatea de conservare a naturii desfăşurată de familia sa. „În această emisiune, vă vom arăta câteva momente uimitoare, în care reflectăm asupra lucrurilor pe care el obişnuia să le facă, de la hrănirea unor crocodili la mângâierile acordate unor koala. Apoi, ne veţi vedea făcând exact aceleaşi lucruri, asigurându-ne că lucrurile la care el ţinea cel mai mult vor continua să existe şi în viitor”, a mai spus Bindi Irwin.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: