Atletism, Campionatul Naţional de Cros

Dorin Andrei Rusu, campion naţional la categoria tineret

La sfârşitul săptămânii trecute, în Botoşani, în Pădurea Rediu, a avut loc Campionatul Naţional de cros la categoriile seniori, tineret şi juniori. La startul competiţiei organizate de Federaţia Română de Atletism, Asociaţia Judeţeană de Atletism şi Liceul cu Program Sportiv Botoşani, la categoria tineret, în proba de 8000 metri, s-a aliniat şi sportivul Andrei Dorin Rusu, legitimat la CSM Dorna Vatra Dornei.

Sportivul pregătit la clubul dornean de Cristian Prâsneac a reuşit să treacă primul linia de sosire şi să devină campion naţional, cu această victorie el calificându-se şi la Campionatul Balcanic de Cros care va avea loc în 4 noiembrie, tot la Botoşani, dar şi la Campionatul European de Cros care va avea loc în data de 9 decembrie, în localitatea Tilburg din Olanda.

„Andrei Dorin Rusu a început cursa ca un mare campion, a controlat tot parcursul ei şi în ultima parte a mărit tempoul şi adversarii nu au mai putut ţine ritmul cu el. Sperăm ca la următoarea competiţie, care este Campionatul Balcanic de Cros, să prindem tot un vârf de formă sportivă”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: