Au reînceput lucrările la şoseaua de centură a Sucevei

> Termenul estimat pentru finalizarea investiţiei este de 9 luni

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Iaşi a anunţat, ieri, că lucrările la centura Sucevei au început efectiv de marţi, 9 octombrie a.c., prin decopertarea stratului suport şi aprovizionarea cu material pietros în vederea aşternerii.

Potrivit sursei citate, DRDP Iaşi a semnat ordinul de execuţie a lucrărilor pentru începutul lunii octombrie, până la această dată fiind executate foraje şi alte lucrări de amenajare a şantierului.

„Ordinul de execuţie a lucrărilor la varianta ocolitoare a Sucevei are ca bază acordul-cadru încheiat pe 24 august cu asocierea de firme câştigătoare a licitaţiei, compusă din Autotehnorom SRL (lider), SC Operational Autoleasing SRL, SC OPR Asfalt SRL, Obras Publicas Y Regadios SA, SC Florconstruct SRL şi SC Calcarul SRL” a precizat Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Iaşi.

Contractul are o valoare de 61,2 milioane lei, fără TVA, termenul estimat pentru finalizarea lucrărilor fiind de 9 luni. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: