Patru de „Da” la X Factor pentru Dragoş Bucatariu, un tânăr sucevean de 17 ani

Dragoş Bucatariu, un tânăr de 17 ani, din Suceava, a încântat juriul şi auditoriul la ultimul spectacol transmis de Antena I, din al optulea sezon X Factor. Dragoş a avut puterea să se scuture de emoţii şi a intrat pe scenă simplu şi discret, mizând pe vocea lui frumoasă şi pe o tehnică de interpretare corectă şi sensibilă. Şi a reuşit.

Cu părinţii în culise, emoţionaţi şi cu privirile în lacrimi la fiecare „acută” sau „joasă” a melodiei „Way Down We Go” interpretată de băiatul lor, Dragoş obţinut, fără ca vreun jurat să ezite, patru de „DA”.

Entuziasmul lui Carla’s Dreams a trecut dincolo de vopselele faciale când, în timpul desfăşurării piesei, i-a şoptit colegei Delia Matache, în dulcele lui grai moldovenesc: „Vai di capul meu cât îi di artistic frumos, gagiul! Uiti la dânsul!!”.

Ştefan Banică şi Horia Brenciu au făcut ochii mari, devenind şi mai interesaţi de ce se aude de pe scenă chiar după primele acorduri ale piesei trupei Kaleo, din Islanda, o piesă deloc uşoară. Primul i-a făcut tânărului sucevean un mare compliment, ştiut fiind că Ştefan Bănică e om de scenă din fragedă pruncie. „La 17 ani, eu nu aveam curajul tău scenic” i-a spus el concurentului din Suceava. Iar Delia, care nu s-a aşteptat să audă ce a auzit de la un copil în blugi şi cămăşută încheiată până la ultimul nasture, a zis doar ce trebuia, adică „Da”.

Dragoş Bucatariu este elev al Colegiului Naţional „Petru Rareş” şi vara aceasta, în zilele Culturii Estivale, proiect al Asociaţiei Juventus, vocea lui frumoasă s-a auzit, alături de a altor tineri talentaţi suceveni, în spectacolele de weekend desfăşurate sub cerul liber în cartierul Burdujeni şi în centrul oraşului.

Dragoş poate ajunge direct în galele live cu ajutorul voturilor pe care cei care îl plac le pot aduna pe aplicaţia X Factor.

Prestaţia talentatului tânăr sucevean poate fi apreciată pe https://www.youtube.com/watch?v=lBsyhnMEr_w.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: