Încă de negăsit !

> Bărbatul înghiţit de apele râului Moldova nu a fost aflat nici după trei zile de căutări

 Căutări continuate zi-lumină şi lacrimi în ochii membrilor familiei! Din păcate aceasta este deocamdată situaţia în cazul căutărilor pentru găsirea bărbatului înghiţit de apele râului Moldova, pe raza comunei Valea Moldovei, la începutul acestei săptămâni. El a fost văzut ultima dată când, după viiturile formate pe cursurile de apă din urma ploilor căzute în perioada 29 – 30 iunie, a plecat pe malul râului Moldova pentru a strânge din valuri trunchiurile aduse de apele învolburate. Pompierii militari au fost solicitaţi în ajutor luni, în jurul orelor prânzului după ce, într-un moment de neatenţie, insul a fost tras de un buştean sub valuri. Iar de atunci nu a mai apărut la suprafaţă. La faţa locului s-au deplasat atunci două echipaje cu bărci de salvare, iar în sprijinul acestora a venit şi un echipaj de scafandri. „Misiunea de căutare a fost una dificilă, în principal din cauza debitului crescut şi periculos al apei, precum şi vizibilitatea redusă la zero” ne-a declarat slt. Alin Găleată, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava.

Cu toate acestea, scotocirile în albia râului au fost continuate până la căderea totală a întunericului. Ele au fost reluate marţi dimineaţă şi s-au desfăşurat pe parcursul întregii zile, dar rezultatele au fost aceleaşi. Chiar dacă nu mai există vreo şansă ca bărbatul să fie găsit în viaţă, pompierii militari suceveni nu se lasă şi desfăşoară în continuare activităţi de căutare pe cursul râului Moldova, în speranţa găsirii trupului fără viaţă. Din nefericire, e posibil ca acesta să fi fost dus de apele învolburate foarte departe de locul în care l-au înghiţit.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: