PSD Suceava anunţă vizita ministrului Turismului în judeţul Suceava

> Acest eveniment se înscrie în şirul faptelor concrete ale parlamentarilor PSD suceveni şi ale colegilor lor din Guvernul României destinate susţinerii dezvoltării judeţului Suceava, anunţă deputatul Alexandru Rădulescu

Purtătorul de cuvânt al PSD Suceava, deputatul Alexandru Rădulescu, a anunţat, luni, că vineri, la invitaţia parlamentarilor social-democraţi suceveni, ministrul Turismului, Bogdan Trif, va sosi într-o vizită în judeţul Suceava.

Potrivit lui Rădulescu, în prima parte a zilei, Trif „va inspecta stadiul în care se află pârtia de schi de la Câmpulung Moldovenesc – obiectiv cu finanţare acordată integral de guvernul social-democrat, dar încă nefinalizat printr-o recepţie finală a lucrărilor. Se vor discuta şi aspecte legate de execuţia celui de-al doilea tronson al acestui obiectiv”.

Deputatul sucevean se referă, cel mai probabil, la finanţarea acordată de guvern după ce proiectul a fost stopat în 2012, după preluarea guvernării de PSD, când era realizat în proporţie de peste 70%.

Rădulescu mai menţionează că execuţia celui de-al doilea tronson ar putea fi posibilă prin adoptarea a unui proiect legislativ iniţiat de parlamentarii PSD, printre care şi senatorul Ioan Stan, prin care se permite ocuparea unei suprafeţe forestiere pentru obiective de utilitate publică.

„Pentru evidenţierea completă a adevărului trebuie menţionat faptul că, deşi acest obiectiv este extrem de important pentru dezvoltarea turistică a judeţului, colegii de partid ai primarului municipiului Câmpulung Moldovenesc – deputaţii liberali suceveni – au votat împotriva acestui proiect, periclitând construirea tronsonului 2 al acestei pârtii. Această atitudine demonstrează încă o dată că între afirmaţiile liberalilor suceveni ce inundă presa locală şi faptele lor există o diferenţă uriaşă, sfidând astfel grosolan datoria pe care o au faţă de proprii alegători” subliniază deputatul PSD.

El menţionează că, vineri după-amiază, ministrul Turismului va merge la Suceviţa, unde va avea loc o întâlnire cu primarii localităţilor-staţiuni turistice de interes naţional şi local şi cu reprezentanţi ai asociaţilor societăţilor ce prestează servicii turistice.

„Aici vor fi dezbătute modalităţile prin care guvernul social-democrat sprijină prioritar dezvoltarea turismului – fapt asumat de PSD în programul de guvernare, demonstrat şi de un proiect legislativ adoptat în această săptămână, în Camera Deputaţilor, prin care se asigură creditarea garantată de guvern a întreprinderilor mici şi mijlocii pentru diverse proiecte, inclusiv din sfera turistică” a adăugat Rădulescu.

Deputatul Alexandru Rădulescu subliniază în final că această vizită este un eveniment care se înscrie „în şirul faptelor concrete ale parlamentarilor PSD suceveni şi ale colegilor lor din Guvernul României destinate susţinerii dezvoltării judeţului Suceava”. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: