Cezar's

Puncte de vedere

Avantaje. Andropauza este mult mai distractivă decât menopauza. La momentul menopauzei, femeia se îngraşă şi se deprimă, pe când bărbaţii încep să agaţe fete tinere şi să cheltuiască.

Cocteil. „Ne-au lăsat în pielea goală/ Hoardele de stârpituri,/ Ne-au luat apa minerală,/ Petrol, apă şi păduri.“ (Corneliu Vadim Tudor)

Confuzie. O doamnă destul de plinuţă opreşte un taxi şi îi spune şoferului: – La maternitate! Acesta porneşte în trombă. După primele două curbe luate în derapaj, doamna continuă: – Vă rog, mai încet, eu doar lucrez acolo…

Diferenţe. „Dragostea, sexul şi gelozia nu sunt totuna. Poţi să iubeşti un câine şi fără să faci sex cu el.“ (Silviu Prigoană)

Fum. „Dumnezeu şi dracul erau ciobani; unul păzea la o turmă de oi şi celălalt de capre. Dracul era mai isteţ şi născocea multe lucruri, dar le lăsa baltă şi Dumnezeu le termina. Dracul a făcut focul, frecând o salcie între două pietre. Văzând cât este de folositor, Dumnezeu a cerut dracului foc, dar n-a vrut să-i dea. Dumnezeu a furat din focul dracului cu un caval în capătul căruia a pus putregai. A scormonit cu el focul în timp ce a stat de vorbă cu dracul şi putregaiul s-a aprins. Dracul, furios, s-a repezit să stingă focul furat. A scăpat un vânt în foc, când a vrut să sară peste el, dar focul nu s-a stins. S-a ridicat un noruleţ de cenuşă. Dumnezeu a hotărât să rămâie al lui ce este jos şi ce se ridică să fie al dracului. De atunci focul este numai al lui Dumnezeu, iar dracul are numai fumul. (Toni Brill – Legendele românilor)

Geam (mat). De ce are bucătăria geam? Ca să aibă şi femeia un punct propriu de vedere. Măcar geamul bucătăriei să nu fie mat, vă rog!

Japan. Deoarece tot mai multe voci susţin că – indiferent de rezultatele alegerilor (ale oricăror alegeri!) – corupţia nu poate fi stârpită cu/ de actualii actori politici din România, Uniunea Europeană ne-a propus să aducem niscai experţi japonezi în posturile de comandă. Iată o variantă: 1.Nymyca Damoka (Sănătate) 2. Yashpaga Shidute (Interne) 3.Vreypostu Daybanu (Culte) 4. Undeypliku Katesparg (Sport) 5. Winoakuma Kuosuma (Servicii) 6. Furatara Kutotu (Externe) 7.Bagabany Labayatu (Finanţe) 8. Totkumita Madeskurk (Integrare) 9. Nufurytu Furyo (Agricultură)

Noroc. Ce norocoase sunt femeile! Oricâtă nesiguranţă ar fi pe piaţa muncii, ele ştiu că acasă au un loc de muncă pe care nu li-l ia nimeni!

Nulităţi (recompensate). „Jurnalistul de investigaţii” Mihai Eminescu – dacă aţi auzit de el – scria acum peste un secol: „corupţia e mijlocul cel mai lesnicios de trai în România. Acesta este spiritul cel rău care desface societăţile româneşti şi le nimiceşte pân-în sfârşit; acesta este veninul care dă loc la mişcări sociale şi la nemulţumire… contribuie a destrăma spiritul public, a-l face să nu mai crează nici în drept, nici în bine, a nu mai aştepta nimic de la muncă, totul de la tertip şi de la apucătură… (…) Nimic nu e mai periculos pentru conştiinţa unui popor decât priveliştea corupţiei şi a nulităţii recompensate…. Această privelişte îi ia poporului încrederea în valoarea muncii şi în siguranţa înaintării prin merit. Dându-le zilnic exemplu că, fără a şti ceva şi fără a fi muncit, cineva poate ajunge bogat şi om cu vază… contagiul intelectual devine din endemic epidemic, trece de la restrânsul grup la grupuri din ce în ce mai numeroase de cetăţeni.“

Opţiuni. „Bucureştenii au de ales între o certitudine, şi acea certitudine sunt eu.“ (Gabriela Vrânceanu-Firea)

Pom. „Şi într-un pom dacă mă pui, eu am un punct de vedere.“ (Marian Vanghelie)

Sâni. Merele şi sânii se aseamănă atât prin formă, cât şi prin evoluţie: înmuguresc, dau în pârg şi apoi… cad! (Dumitru Monacu)

Sentinţă. – Cum găseşti noua mea rochie?– Ca apa! – Vrei să spui că e străvezie? – Nu!… E fără gust!

Teoremă. Teorema lui Pinocchio: Omul nu este de lemn. Păiii!?

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: