Prefectul a dispus verificarea legalităţii funcţionării a 18 cămine de bătrâni din judeţ

Prefectul de Suceava, Mirela Elena Adomnicăi, a dispus, prin ordin, constituirea a două comisii mixte care vor verifica legalitatea funcţionării unor cămine de bătrâni din judeţul Suceava.

Din aceste comisii fac parte reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, în calitate de coordonatori ai echipelor, de la Agenţia Judeţeană de Plăţi şi Inspecţie Socială Suceava – AJPIS, Direcţia de Sănătate Publică Suceava – DSP, Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor – DSVSA, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava – ISU, Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava – ITM.

Potrivit unui comunicat al Prefecturii, vor fi verificate 18 cămine din judeţul Suceava care aparţin de asociaţii, fundaţii, parohii sau primării, iar la finalul verificărilor va fi întocmit un raport care va fi înaintat prefectului.

Activitatea de control a comisiilor mixte se va desfăşura în perioada 20 iunie 2018 – 13 iulie 2018 şi vizează verificarea modului în care unităţile de asistenţă socială au dus la îndeplinire recomandările şi măsurile stabilite în urma controlului efectuat anul trecut, în perioada 19 iunie – 5 iulie, precizează sursa citată. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: