„Târgul de Sânziene” al meşterilor populari

În perioada 22 – 24 iunie a.c., pe esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, Consiliul Judeţean Suceava, Centrul Cultural „Bucovina” şi Primăria Municipiului Suceava organizează o nouă ediţie a „Târgului de Sânziene”. Programul expoziţiei cu vânzare este între orele 8.00-21.00.

 Deschiderea oficială a târgului va avea loc vineri, 22 iunie a.c., la ora 11.00.

Sâmbătă, 23 iunie a.c., vor fi organizate diferite activităţi pentru copii. Începând cu ora 9.00 vor avea loc ateliere de lucru pe meşteşuguri: olărit, prelucrare lemn, ţesut şi tehnici de brodat, încondeiere ouă, confecţionare păpuşi, împletire coroniţe din flori de sânziene. De la ora 17.00, Teatrul de păpuşi al Centrului Cultural „Bucovina” va prezenta piesa „Fata moşului şi fata babei” de Ion Creangă, de la ora 18.00 „Poveştile lui Creangă” în lectura lui Casian Balabasciuc, iar de la ora 19.00 vor fi jocuri din folclorul copiilor.

Duminică, 24 iunie a.c., de la ora 18.00, va avea loc spectacolul folcloric „La Târgul de Sânziene”, susţinut de Călin Brăteanu, Constantin Irimia, Casian Balabasciuc, Vasile Ungureanu şi grupurile folclorice „Dor” – Moara, „Străjăncuţa” – Straja, „Copchilele de la Calafindeşti” şi Taraful „Obcina”. (M.T.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: