Vizita comisiei de evaluare în vederea reacreditării Spitalului municipal Rădăuţi, programată în ultima decadă a lunii iulie

Managerul Spitalului municipal „Sf. Doctori Cosma şi Damian” Rădăuţi, Traian Andronachi, a declarat, luni, pentru NewsBucovina, că vizita comisiei de evaluare în vederea reacreditării unităţii spitaliceşti este programată începând cu data de 23 iulie 2018.

Andronachi a spus că procesul de pregătire în vederea reacreditării spitalului este în plină desfăşurare la spitalul rădăuţean.

De menţionat este că Spitalul municipal Rădăuţi a trecut cu bine de prima etapă, cea a previzitei, în care Autoritatea Naţională de Management al Calităţii în Sănătate (ANMCS) a verificat documentele înregistrate şi depuse de spital, în a doua etapă având loc vizita propriu-zisă a comisiei de evaluare în vederea acreditării.

Reamintim că Spitalul municipal Rădăuţi a fost acreditat în anul 2013, fiind clasificat în categoria spitalelor cu nivel de competenţă IV.

Potrivit legislaţiei, acreditarea spitalelor este valabilă cinci ani şi reprezintă o condiţie obligatorie pentru încheierea contractelor cu Casa de Asigurări de Sănătate.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: