Flash

Din păcate continuă circul politic şi mediatic. Spre exemplu, citesc cu uimire cum că marele Consiliu al Europei (CE) verifică sprijinul financiar acordat de statul român Companiei Naţionale a Uraniului.

„Comisia Europeană a iniţiat, marţi, o investigaţie pentru a determina dacă măsurile de sprijin acordate de către autorităţile din România Companiei Naţionale a Uraniului (CNU) respectă prevederile legislaţiei europene cu privire la ajutoarele de stat acordate întreprinderilor aflate în dificultate” scrie o agenţie de presă. Bre, la mina de la Crucea au muncit şi s-au îmbolnăvit şi au murit o mulţime de oameni. Cu salarii mult mai mici decât ale parlamentarilor şi europarlamentarilor. Dar ăştia de la CE şi şmecherii noştri uită unde pleca uraniul extras din minele româneşti? În fine, nu vreau să intru în prea multe amănunte de genul ăsta. Nu de altceva dar m-am distrat, după ştirea asta, cu declaraţiile fostului premier Grindeanu care a fost citat şi el, ca tot pesedistul, la DNA, dar el fără să fie inculpat. Ce a declarat în faţa procurorilor legat de cunoscutul caz Belina nu ştiu, dar a fost simpatic cu declaraţia făcută presei: „Am fost audiat în calitate de martor în acelaşi dosar ca şi în septembrie. Nu cred că au fost lucruri noi, sunt chestii procedurale. Nu pot să intru în amănunte şi nici nu este cazul. Cred că a văzut toată ţara că am fost la acel celebru pescuit. Am fost la o dată”. Corect. Are dreptate dl Grindeanu. Păi dacă începea să spună câţi peşti a prins împreună cu Livache Dragnea, făceau pe ei procurorii de râs şi îl puneau să urmărească filmul „Operaţiunea monstrul”. Scuze, că eu mai fac haz de necaz, dar ce se întâmplă în ultima vreme nu mi se pare a avea vreo legătură cu vreo normalitate acceptată. Că politrucii ne bagă normalitatea lor cu forţa pe gât, asta-i altă treabă. Deşi nu cred că se va întâmpla prea devreme, sper totuşi ca românii se se deştepte şi fără să asculte imnul naţional. (COSMIN LEAHU)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: