Fotbal, Liga a II-a

Foresta Suceava a folosit un număr record de jucători în prima parte a sezonului 2017-2018

 Foresta Suceava a folosit un număr record de jucători în prima parte a campionatului Ligii a II-a. Conform unei statistici, nu mai puţin de 44 de jucători au evoluat pentru formaţia suceveană în sezonul de toamnă.

Un alt record este legat de numărul „stranierilor” care au îmbrăcat tricoul grupării de pe Areni în primele 21 de runde, 13 la număr: Diallo (Senegal), Masella (Italia), Pappoe (Ghana), Secrier şi Belevschi (Rep. Moldova), Renquin, Chalabi şi Belkacem (Algeria), Acolatse (Togo), Boumina (Belgia), Kimbaloula (Congo), Movsisyan (Armenia) şi Eridson (Guineea-Bissau).

Foresta Suceava deţine recordul şi pentru cel mai tânăr jucător folosit în actuala ediţie de campionat, portarul sucevean Alexandru Dohotariu debutând în Liga a II-a la doar 15 ani, o lună şi 23 de zile, în meciul pierdut la Ripensia Timişoara.

Astfel, pe lângă faptul că este echipa care a primit cele mai multe goluri într-un meci (16), Foresta Suceava are şi cea mai slabă defensivă din campionat, cu 63 de goluri încasate în primele 21 de etape, adică o medie de 3 goluri pe meci.

Foresta Suceava a marcat 23 de goluri până acum, dar doar 21 dintre ele contează în clasament, în condiţiile în care meciul de la Afumaţi, încheiat pe teren la egalitate (2-2), a fost omologat de Comisia de Disciplină cu scorul de 3-0.

Liderul marcatorilor echipei sucevene este Marius Matei, cu 8 goluri, urmat de Wilhem Renquin, cu 5 goluri, Andrei Cerlinca, cu 3 goluri, Robert Bosânceanu, cu două, Charles Acolatse, Khalid Chalabi, Catalin Coroamă, Alessandro Masella, Vlad Stănescu şi Allan Kimbaloula, fiecare cu câte un gol.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: