În curtea SJU Suceava se amenajează o nouă parcare

> Accesul va fi cu plată, inclusiv pentru personalul spitalului > Viitoarea parcare va avea o capacitate de peste 100 de locuri

 Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, ec. Vasile Rîmbu, a declarat, recent, că lucrările de amenajare a unei noi parcări, cu o capacitate de peste 100 de locuri, amplasată în curtea unităţii, au fost începute, iar finalizarea acestora este prevăzută pentru sfârşitul lunii noiembrie.

Rîmbu a spus că investiţia, care este estimată la 200.000 de euro, este necesară în condiţiile unei solicitări foarte mari de locuri de parcare venite atât din partea angajaţilor spitalului, cât şi a aparţinătorilor pacienţilor, noua parcare fiind amplasată în curtea spitalului, în apropierea sediului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Suceava.

„Noi ne vom gestiona în aşa fel încât să fie folosite foarte judicios, cât mai puţin ca timp şi cât mai mult ca cerinţe, pe baza unor tarife, aşa cum este peste tot” a mai spus Rîmbu.

El a precizat că accesul la noua parcare va fi cu plată, inclusiv pentru personalul spitalului, însă va fi şi o rezervă de locuri pentru persoanele cu posibilităţi financiare modeste sau pentru cei care staţionează foarte puţin timp ori ajung la spital cu taxiul.

Managerul SJU Suceava a menţionat că plata pentru accesul în noua parcare ar urma să fie introdusă, probabil, în cursul anului viitor.

„Asta mai durează puţin, probabil la anul, pentru că sunt foarte multe solicitări de locuri de parcare şi vin aici exact ca într-un târg foarte frecventat, iar atunci nu poţi să-i satisfaci pe toţi. Cele mai multe nemulţumiri vin din zona aceasta, că nu au unde parca, se ceartă cu paznicii, întreabă de ce doctorul are loc de parcare şi ei nu” a spus Rîmbu.

El a dat ca exemplu situaţia din zona centrală a municipiului Suceava, unde s-a introdus parcarea cu plată.

„Aţi constatat şi dumneavoastră ce vacarm şi ce aglomeraţie era în faţa Consiliului Judeţean, a Prefecturii şi a băncilor, acum parcă e mai multă disciplină” a mai spus Rîmbu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI