Concursul de titularizare

Procentul notelor între 7 şi 10 a crescut la 46,2 după soluţionarea contestaţiilor

> Ieri, la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava, s-a desfăşurat şedinţa publică de repartizare a posturilor

 Procentul notelor între 7 şi 10 la concursul de titularizare a crescut de la 40,8 la 46,2 după soluţionarea contestaţiilor depuse de candidaţii nemulţumiţi de rezultatele la proba scrisă.

Ministerul Educaţiei Naţionale a publicat, marţi, rezultatele finale obţinute la proba scrisă de candidaţii la concursul pentru ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din învăţământul preuniversitar.

Potrivit MEN, după soluţionarea celor 117 contestaţii depuse de candidaţii suceveni nemulţumiţi de rezultatele la proba scrisă, ponderea notelor între 7 şi 10 a crescut de la 40,8% la 46,2 % în judeţul Suceava.

Conform rezultatelor finale, 23% dintre candidaţii suceveni au obţinut note sub 5 la proba scrisă la concursul de titularizare, alţi 35% dintre candidaţi au obţinut note între 5 şi 6,99, iar 46,2 % au obţinut note între 7 şi 10.

De menţionat este că doar un candidat sucevean a obţinut nota 10 la proba scrisă a concursului pentru ocuparea posturilor didactice/ catedrelor vacante/ rezervate din învăţământul preuniversitar.

În judeţul nostru s-au înregistrat 117 contestaţii ce au fost depuse de candidaţii nemulţumiţi de rezultatele obţinute la proba scrisă a concursului de titularizare.

Şedinţa publică de repartizare a posturilor didactice publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţ, s-a desfăşurat ieri la Colegiul Tehnic „Petru Muşat” Suceava. La aceasta au participat candidaţii care au obţinut note de cel puţin 7 la proba scrisă, respectiv la inspecţia specială la clasă/ proba practică din cadrul concursului naţional de ocupare a posturilor didactice/ catedrelor, ce s-a desfăşurat în data de 12 iulie a.c. 

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: