Primăria Suceava nu mai dă bani şcolilor care, în vacanţă, îşi zăvorăsc terenurile de sport

> „S-a ţinut cont de priorităţi, dar şi de acest aspect, pentru a se şti clar că aceste terenuri de sport sunt şi vor trebui să fie ale sucevenilor” a pus în vedere Lucian Harşovschi > Reticenţele survin în contextul vandalizării amenajărilor modernizate cu bani publici de pe două terenuri de sport ale unor unităţi şcolare

 Conducerile unităţilor şcolare din municipiul Suceava refuză ca pe durata vacanţei de vară să pună terenurile de sport la dispoziţia amatorilor de mişcare în aer liber. Consiliul Local a aprobat, încă din urmă cu circa 2 ani, o hotărâre cu privire a asigurarea accesului pe respectivele amenajări, însă, potrivit viceprimarului Lucian Harşovschi, „nu există reacţii pozitive din partea tuturor unităţilor de învăţământ”. Harşovschi le cere consilierilor locali, membri ai consiliilor de administraţie din şcoli, să dea dovadă că se implică pe această linie, reliefând, de asemenea, că acele unităţi de învăţământ care nu s-au conformat nu vor primi banii solicitaţi la rectificarea de buget ce va fi operată în şedinţa ordinară a deliberativului.

„Cei care nu respectă acest lucru nu vor mai fi sprijiniţi. La rectificările care vor fi făcute şi la solicitările şcolilor pentru a primi noi fonduri s-a ţinut cont de priorităţi, dar şi de acest aspect, pentru a se şti clar că aceste terenuri de sport sunt şi vor trebui să fie ale sucevenilor” a pus în vedere Lucian Harşovschi.

Viceprimarul a dat ca exemplu o unitate şcolară din Burdujeni care a stabilit un regulament de funcţionare şi un orar pentru accesul locuitorilor cartierului la terenul de sport. „Cred că, acolo unde este pus un lacăt mare la poartă, lucrurile nu sunt în regulă” a reliefat Lucian Harşovschi, menţionând că, acolo unde este nevoie de pază, Primăria o va asigura.

Reticenţele survin în contextul vandalizării modernizărilor făcute cu bani publici de pe două terenuri de sport ale unor unităţi şcolare.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: