Viceprimarul Lucian Harşovschi, despre cazul Sorin Vezeteu:

Pe filmările din Gara Burdujeni se vede cum angajaţi ai CFR au întors spatele

Viceprimarul Lucian Harşovschi a declarat, ieri, că angajaţi ai CFR care se aflau în Gara Burdujeni – atunci când poliţistul Sorin Vezeteu a fost ucis pe peron cu mai multe lovituri de cuţit – au întors spatele, această atitudine fiind observată pe filmări.

Harşovschi a spus în conferinţa de presă de miercuri că el a copilărit cu Sorin Vezeteu, în cartierul Burdujeni, şi a apreciat că agresiunea a cărei victimă a fost poliţistul a fost de o cruzime de neimaginat.

„Ceea ce s-a întâmplat este de o cruzime de nedescris” a spus Harşovschi.

El a mai spus că unele persoane s-au întors cu spatele când au văzut agresiunea şi nu au intervenit.

„Vorbeam de simţ civic câteodată. Nu ştii cum reacţionezi când vezi un astfel de eveniment, dar pe filmările de la Gara Burdujeni se văd anumiţi oameni ce se întorc cu spatele şi intră în încăperile de acolo. Mă refer la angajaţii CFR” a spus Harşovschi.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI