Jalnica ipocrizie

Mărturisesc că toate zvonurile despre homosexuali ajunse la urechea subsemnatului nu provocau nicicum plăcere (nu în sensul de interes). Lucram la casa de Cultură Rădăuţi, pregăteam un spectacol. La prânz am dat o fugă până acasă să iau masa, chestie pe care n-o făceam de obicei. Pe drum, am intrat într-o crâşmă să „pregătesc” prânzul cu un coniac. Mic am cerut, mare mi-a dat ospătarul. „Fac cinste cu restul”, mi-a zis el. În interior un singur client la o masă. M-am aşezat şi eu la una şi, cu gândul la spectacol, n-am remarcat că acela s-a tras la o masă lângă mine. Intră în vorbă, nu eram prea atent la ce spunea, dar îmi pune mâna pe genunchi. Până să pricep ce se întâmplă, mâna lui a început să urce. Am înşfăcat de pe masă o scrumieră – minunat, era una grea, precum cele din vagoanele restaurant! – şi, până să-şi dea seama, i-am trântit-o cât am putut de tare peste mână. Am simţit şi eu zdravăn lovitura. A icnit, am băut rapid coniacul, m-am ridicat şi am plecat fără să-mi mai întorc privirea. Şi azi mă înfrigurez când îmi aduc aminte.

Deci, nici să nu aud de asemenea nenorociţi, pe care de la distanţă îi înţeleg, dar prefer să nu-i am în preajmă.

Cu asemenea sentiment, privesc cu dispreţ la avocaţii acestor (animale nu poţi să le spui, că animalele se comportă politically correct; n-ai să vezi un taur călare pe un bou…) creaturi pidosnice, avocaţi care vor cu orice preţ să ne impună respect pentru o minoritate devenită, iată, mai importantă pentru umanitate decât majoritatea.

Dar şi activismul acesta demn de cauze mai bune se manifestă „pe alese”. Altfel spus, homosexualii noştri sunt mai buni decât ai voştri!

Judecaţi şi dv. cât de aspre sunt acuzaţiile aduse astăzi unor slujitori ai Bisericii „lucrători pe la spate”, acuzaţii emanate în special de organizaţii care au cu totul altă atitudine când e vorba de pidosnici… civili. Nu scârbavnicul obicei este în realitate blamat, ci Biserica Ortodoxă.

Şi, dacă tot e de făcut sâc!, măcar ăştia „ai noştri”, chiar şi episcopi, nu sunt pedofili…

Print Friendly, PDF & Email

Admitere USV

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: