Actorul John Heard din „Singur acasă”, găsit decedat într-un hotel din California

Actorul american John Heard, cunoscut în special pentru rolul din seria „Home alone” („Singur acasă”), a decedat la vârsta de 71 de ani în California, potrivit unui anunţ făcut sâmbătă de medicii legişti, citat de DPA şi Xinhua. Trupul lui Heard a fost găsit fără viaţă într-o cameră de hotel din Palo Alto, California, a declarat o purtătoare de cuvânt a biroului de medicină legală din Santa Clara. Cauza decesului nu a fost încă stabilită, a precizat aceasta. Heard suferise, miercuri, o intervenţie chirurgicală minoră la spate, la Centrul Medical Stanford, conform site-ului TMZ, care citează o sursă din apropierea actorului. El era cazat la hotel pentru recuperare, iar trupul său neînsufleţit a fost găsit de personalul hotelului, potrivit aceleiaşi surse. Potrivit poliţiei, decesul său este investigat, însă nu este considerat suspect, mai scrie TMZ.

Heard a interpretat rolul lui Peter McCallister, tatăl lui Kevin McCallister (Macaulay Culkin) în comedia „Home Alone”, lansată în 1990, şi în continuarea acesteia din 1992, „Home Alone 2: Lost in New York”. Un alt rol notabil este cel din comedia „Big”, din 1988, în care a jucat alături de Tom Hanks.

La momentul decesului său, Heard era implicat în şase proiecte de filme, potrivit imdb.com.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI