Alexandru Băişanu:

Toate proiectele prin PNDL ale primarilor ALDE din judeţul Suceava, în valoare de 22,5 milioane lei, aprobate la finanţare

Preşedintele ALDE Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, a salutat, ieri, faptul că toate proiectele depuse de primarii ALDE din judeţul Suceava, în valoare de 22,5 milioane de lei, au fost acceptate şi aprobate la finanţare prin PNDL.

El a spus că a susţinut primarii ALDE din Bosanci, Rîşca şi Capu Câmpului, care au depus proiecte de finanţare prin PNDL bine elaborate şi extrem de necesare locuitorilor din comunele respective şi că, astfel, cetăţenii vor beneficia de noi investiţii.

„Le doresc primarilor «Spor la treabă!» şi să ducă la final aceste proiecte, pentru că Guvernul şi-a făcut datoria şi a alocat fondurile necesare” a spus liderul ALDE Suceava.

Astfel, potrivit Ministerului Dezvoltării Regionale, vor fi finanţate în comuna Bosanci trei proiecte, respectiv extindere reţea de apă potabilă şi canalizare, în satul Bosanci, în valoare de 2,13 milioane de lei; reabilitare, modernizare şi dotare la Şcoala Gimnazială Bosanci, în valoare de 1,55 milioane de lei; construire centru medical, în satul Bosanci, în valoare de 2,67 milioane de lei.

Totodată, în comuna Capu Câmpului a fost aprobată construirea unui sediu de primărie, valoarea estimată fiind de 1,56 milioane de lei.

În comuna Rîşca a fost aprobată o investiţie de 15,61 milioane de lei, respectiv înfiinţare sistem de epurare a apelor uzate şi înfiinţare sistem de alimentare cu apă, dar şi alte două proiecte mai mici, reabilitarea şi modernizarea grădiniţei cu program normal în localitatea Rîşca, cu o valoare de 739.401,26 de lei, şi reabilitare şi modernizare dispensar în localitatea Rîşca, în valoare de 295.969,42 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: