Handbal masculin

Ioan Tcaciuc şi Iulian Andrei, antrenori la CSU II Suceava

Conducerea Clubului Sportiv Universitar din Suceava a decis să reînfiinţeze în această vară echipa a doua la handbal. CSU II Suceava va participa în campionatul Diviziei A şi va fi antrenată de Ioan Tcaciuc şi Iulian Andrei.

CSU Suceava va avea, din nou, două echipe de handbal masculin în competiţiile naţionale de seniori. Pe lângă echipa din Liga Naţională, universitarii vor reînfiinţa echipa a doua, care va fi formată din studenţi şi jucători care au terminat recent junioratul şi va juca în Divizia A.

Ioan Tcaciuc va fi antrenorul principal al echipei secunde, pivotul în vârstă de 33 de ani urmând să continue, în paralel, şi cariera de jucător la prima echipă. Ioan Tcaciuc va fi ajutat momentan pe banca tehnică de Iulian Andrei, iar pe viitor ar putea colabora cu Adi Mitrea.

„Prea multe nu pot să zic, sunt la început, nu mă pot lăuda cu experienţă în cariera de antrenor. Voi face patru antrenamente pe săptămână ca jucător şi voi activa la prima echipă dacă va fi nevoie de mine. Echipa a doua va fi formată din tineri şi va reprezenta pentru ei o etapă înainte de Liga Naţională. Sper să fie depăşită de cât mai mulţi dintre ei” a declarat Ioan Tcaciuc.

Începând de săptămâna trecută, când a avut loc reunirea lotului, sub comanda lui Adrian Chiruţ şi Iulian Andrei se pregătesc şi câţiva tineri de perspectivă, care urmează să fie direcţionaţi către echipa a doua.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: