Emma Watson oferă o recompensă pentru a recupera trei inele din argint

Actriţa britanică Emma Watson, protagonista franciziei cinematografice “Harry Potter” şi, recent, a filmului “Beauty and the Beast”, a anunţat că va oferi o recompensă “pentru orice informaţie care va duce la recuperarea” a trei inele din argint ale sale, care au dispărut dintr-un seif aflat într-un un spa din Londra, informează DPA.

Vedeta a pus cele trei inele – dintre care unul are o însemnătate specială pentru ea – într-un seif aflat în vestiarul unui spa din Londra, duminică. După ce a plecat din acel centru, actriţa şi-a dat seama că uitase să recupereze inelele, a relatat ea într-un mesaj publicat pe Facebook.

„Agenţii de securitate au verificat seiful, însă inelele nu mai erau acolo”, a explicat Emma Watson.

„Dacă ar fi fost nişte inele obişnuite, aş fi putut să accept (pierderea lor, n.r.), însă unul dintre ele era un cadou primit de la mama mea”, a adăugat vedeta. „L-a cumpărat a doua zi după ce m-am născut eu şi a purtat acel inel timp de 18 ani, nu l-a scos niciodată, apoi mi l-a oferit mie la a 18-a aniversare”.

„Şi eu port acel inel în fiecare zi, este lucrul cel mai special şi mai plin de înţelesuri pe care îl am”, a adăugat actriţa britanică. Ea a publicat pe Facebook fotografii ale celor trei inele.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: