Fotbal

Bucovina Rădăuţi şi-a făcut un plan de pregătire pentru noul sezon competiţional al Ligii a III-a

Cum Foresta se află deja cu ambele picioare în groapă, nou promovata Bucovina Rădăuţi ar putea rămâne singura reprezentantă a judeţului Suceava în primele trei eşaloane valorice ale fotbalului românesc.

Beneficiind de sprijinul susţinut al autorităţilor locale şi avându-l pe fostul mare fotbalist Daniel Bălan pe banca tehnică, rădăuţenii îşi propun să facă lucruri îndrăzneţe la revenirea lor în Liga a III-a. În acest sens, bucovinenii şi-au schiţat deja programul de pregătire din intersezon. Reunirea lotului va avea loc la începutul săptămânii viitoare, pe 17 iulie. După perioada de reacomodare la efort, echipa va efectua un stagiu de pregătire de 10 zile, în Rădăuţi. Bucovinenii au în plan şi disputarea a 4-5 meciuri amicale cu adversari din zonă, debutul sezonului oficial urmând să se producă pe 9 august, în cadrul Cupei României.

„În condiţiile în care campionatul va începe pe 26 august, există timp suficient la dispoziţie pentru a efectua o pregătire de vară bună. Avem în plan şi completarea lotului de jucători. Am demarat discuţii cu cei de la Liceul cu Program Sportiv din Suceava pentru aducerea unor juniori de perspectivă şi aşteptăm să vedem ce se va întâmpla cu Foresta, pentru că aş fi interesat să transfer şi de acolo nişte tineri jucători”, a declarat antrenorul principal al rădăuţenilor, Daniel Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: