Canotaj, Cupa Mondială

Locul patru pentru Cosmin Pascari de la CSM Suceava

Cosmin Pascari, cel mai bun sportiv al judeţului Suceava, a fost foarte aproape de o medalie la Cupa Mondială de Canotaj care a avut loc, la finele săptămânii trecute, la Lucerna, în Elveţia.

Cel mai tânăr echipaj românesc prezent într-o finală A în Elveţia, cel masculin de 2 rame, având în componenţă cei mai tineri participanţi în regată (ambii 19 ani), Mihăiţă Ţigănaşu şi sportivul de la CSM Suceava, Cosmin Pascari, a ocupat locul 4, în 6min 48sec 300/100, primul loc fiind ocupat de Noua Zeelandă, în 6min 34sec 500/1000. Suceveanul a arătat o revenire de formă după ce a fost uşor accidentat şi promite înaintea campionatelor naţionale şi a mondialului din SUA.

La 2 vâsle masculin, Ioan Prundeanu şi Marian Enache au ocupat locul 5 în finala B, în 6min 35sec 840/, primul loc în această finală fiind ocupat de Canada – 6min 24sec 310/1000.

România a fost prezentă cu patru echipaje la cea de a treia etapă de Cupă Mondială la canotaj din 2017. Această Regată, care se desfăşoară la Lucerna, este cea mai importantă competiţie dinaintea campionatului mondial din SUA.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: