Şi-a prezentat lucrarea de licenţă pe ritm de rap!

 Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Rădăuţi, şi-a impresionat profesorii din comisia de examinare a lucrării de licenţă, teza fiind prezentată, într-un mod cât se poate de original, pe ritm de muzică rap.

Gavril Mihai Cristian, un absolvent al specializării marketing din cadrul Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiune a Afacerilor, de la Facultatea de Ştiinţe Economice din Cluj, şi-a expus lucrarea de licenţă despre marketing şi branding personal în versuri, pe muzică, iar profesorii l-au filmat, materialul video devenind viral pe reţelele de socializare.

„Bună ziua, astăzi vom face ceva mai diferit/ Nu-i genul de prezentare cu care v-aţi obişnuit/ Vorbim de marketing şi branding personal/ dar nu oricum, ci în domeniul muzical./ Am ales tema datorită înclinaţiei spre artă/ Prin tot ce fac vreau să pun ţara pe hartă”, a fost introducerea tânărului rapper Gavril Mihai Cristian, care s-a folosit de coloana sonoră a piesei lui Jay Sean – Ride it.

Reprezentanţii departamentului de Marketing, cei care au postat pe Facebook filmuleţul cu prezentarea lucrării de diplomă a tânărului, au apreciat demersul rapperului, arătând că sprijină astfel de iniţiative originale.

„Sprijinim iniţiativele originale ale studenţilor noştri, chiar şi în timpul susţinerii lucrărilor de licenţă. Frumoase versuri, Mihai – Giemsi”, a precizat coordonatorul lucrării, profesorul universitar doctor Marinela Ghereş.

Gavril Mihai Cristian a absolvit Colegiul „Andronic Motrescu” din Rădăuţi, prima sa apariţie pe scenă fiind la Casa de Cultură Rădăuţi, cu ocazia Balului Bobocilor.

Primul său album se intitulează „Dublă personalitate” şi ”este un vis devenit realitate, menit să ajute oamenii să aibă o viziune mai realistă despre viaţă”, potrivit unui interviu acordat de rapper blogului Andrei Cenuşă.ro.

Tânărul este pasionat de fotbal şi jocuri pe calculator, iar pe viitor îşi doreşte că aibă propriul său studio de înregistrări şi să colaboreze cu Omu Gnom, Vescan, Flou Rege, Cedry2k, Nimeni Altu’, Alan, Jo, Ester sau Miss Mary. (N.B.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: